KNO MEDISCH CENTRUM

over ons 

Het KNO Medisch Centrum is een initiatief van 6 ervaren KNO-artsen die gezamenlijk al meer dan 25 jaar goede zorg leveren in het ziekenhuis. Ze zijn zich gaan realiseren dat de KNO zorg buiten het ziekenhuis mogelijk beter, toegankelijker en efficiënter georganiseerd kan worden.

Ons centrum is centraal gelegen in Waardenburg, aan de A2. Goed bereikbaar voor zowel de noordelijke als zuidelijke inwoners van Nederland. Met ruime parkeermogelijkheden voorhanden. In het KNO Medisch Centrum kunnen we u in een veilige setting ontvangen en hoeft u niet bang te zijn onnodig blootgesteld te worden aan het coronavirus.

Alle KNO-artsen zijn tevens werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Als voor uw klachten een ziekenhuisbezoek nodig is, kunnen we dat dus ook snel organiseren. Hierdoor denken we de toegang tot kwalitatief hoogstaande medisch specialistische KNO-zorg voor langere termijn te kunnen blijven garanderen.

Onze zorgstappen

We hebben naast de behandeling van uw KNO-klachten meerdere zorginitiatieven ontwikkeld waarbij we alle stappen in een behandeling onder 1 dak hebben samengebracht. Hierdoor wordt het voor u nog eenvoudiger om sneller en comfortabeler behandeld te worden.

ons team

kNO-ARTSEN MET JARENLANG ERVARING

Alle KNO-artsen hebben ruime ervaring in het vak. Geen onnodige onderzoeken door co-assistenten of artsen in opleiding. Direct contact met een ervaren dokter.

MW. Nanny Duis

Somnoloog sinds 2017
info@knomc.nl

Cynthia de Ridder

Operationeel leidinggevende
info@knomc.nl