kno-zorg

Veel patiënten met KNO-klachten hebben vaak een concrete vraag. Denk bijvoorbeeld aan een hoortoestel, een verstopt oor of terugkerende bloedneuzen. Vaak is die klacht door de KNO-arts goed te behandelen tijdens het polikliniekbezoek. Helaas heeft de reguliere ziekenhuiszorg te maken met relatief lange wachttijden, waardoor het vaak lang duurt voordat u een afspraak met de KNO-arts kunt maken.

Met het oog op de vergrijzing en het feit dat de ziekenhuizen zich steeds vaker toeleggen op hoogcomplexe behandelingen, verwachten wij dat de wachttijden voor een KNO-consult alleen maar zullen toenemen. 

Als state-of-the-art KNO Medisch Centrum zijn we ervan overtuigd dat we deze zorg een stuk beter kunnen inrichten. We streven naar snelle, goed bereikbare zorg van de beste kwaliteit. Dit in een prettige omgeving, in plaats van in een steriele omgeving. Mét goede service en een persoonlijke touch. 

Onze behandelingen zijn afgestemd op uw klachten en wensen. Ze worden uitgevoerd door een team dat bestaat uit ervaren KNO-artsen. Iedere arts is gespecialiseerd in een bepaald deelgebied. We hebben korte lijnen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als het nodig is, kunnen we u eenvoudig doorverwijzen.

Vanwege de locatie langs de A2 is de bereikbaarheid ideaal. Zo is een afspraak makkelijk op te nemen in uw dagelijkse schema. Even naar de KNO-arts onderweg naar uw werk of afspraak. Niet lang zoeken naar een plek in de parkeergarage en lange wachtrijen voor de parkeerautomaat, maar gratis parkeren voor de deur.

Alle behandelingen in het KNO Medisch Centrum vallen onder vergoede zorg. Voor u zijn er dus geen extra kosten aan verbonden.